piatok 5. apríla 2013

RWE Gas Slovensko

Chcete lacnejší plyn,tak vykašlite sa na túto spoločnosť,lebo je vysoké riziko že dopadnete ako zakazníci Energetického centra,ktorý napriek slubom v konečnom dôsledku zaplatili za plyn a elektrinu viac ako pri iných dodavatelov.Zastupcovia tejto  firmy  GAS Slovensko Vám naslubujú hory doly,ale ked majú riešit problém zakazníka,tak sa hrajú na debilov. Dostali splnomocnenie na vybavenie všetkých naležitosti,čo sa týka administratívy aj platieb-nuž aj napriek dostatku času nedokazali vyriešit spravodlivé nastavenie platieb.
A tak mám slovenský unikat,na SIPO dva platby za jedno odberné miesto.
Pôvodný dodavatel firma Energetické centrum 3 mesiace ignoruje moje výzvy na zrušenie zalohových platieb,Slovenská pošta aj napriek preukazaným skutočnostiam odmieta neopravnené zálohove platby zrušit,lebo vraj to môže iba Energetické centrum.URSO na mojú stažnost odpoveda že Energetické centrum slubilo nápravu a prípadne vratenie penazí,naprava sa nekoná a Energetické centrum na dôvažok nevystavý ani konečnú vyučtovaciu faktúru v zakonej lehote.
RWE Gas si pýta svoje zálohy a nastavuje ich cez SIPO  a to bez toho aby oboznámila Slovenskú poštu že je novým dodavatelom plynu a nikto iný nema opravnenie si narokovat zalohové platby za odberné miesto za ktoré sa tieto platby uhradzajú,pričom dopredu boli upovedomený o tom že firma Energetické centrum ignoruje všetký výzvy na zrušenie zalohových platieb-z toho evidentne vyplýva že firme RWE Gas Slovensko zjavne neprekáža že jej klient platí duplicitne zalohové platby,zjavne títo alternatívny dodavatelia sú podvodníci ktorý si rozumejú,lebo zaujimavé že pri iných dodavatelov také problémy nie sú a ani tolkokrát kritizovaný monopolný dodavatel SPP nerobil takú deštrukciu.
Tak Vám radím zakazníkom týchto firiem dobre si skontrolujte platby aj faktury od týchto vytečnikov či sú v súlade z regulovanými cenami. A tým ktorý nie sú ich klientami odporúčam aby dôsledne zvážili či sa stanú zakazníkmi týchto firiem,lebo nič neušetria a riskujú kopec nervov a problemov ktoré umožnuje táto krajina plná podvodov a lumparin.

2 komentáre:

  1. Je to presne tak ! Mame s RWE svoje skusenosti. Cosi priserne. Keby to bolo z filmu Fantozzi, tak sa zasmejem. Ale ked z vas robi Fantozziho jedna darebacka, lajdacka podvodnicka prepacte 'firma'... Tak to nechcete zazit.
    Prec prec prec !!!
    Od hnileho pomaranca (OrAngE) tak isto. Netreba ani mobil kupit, ktory oni pustili do obehu. Aj s tym su este riadne problemy !
    Zobudte sa Slovaci a zacnite byt konecne narocni klienti, zamestnanci a volici ! Inak vas budu vsetci donekonecna len VYVARAT !

    OdpovedaťOdstrániť

  2. RWE gas - POZOR na nich ! Zdielajte to kde mozete, pomoze to Vam a dalsim.
    Su to nebezpecni pirati slovenskeho trhu !

    Kadzy kto sa citi nimi podvedeny, alebo zavadzany, mal by poziadat na URSO (Urad pre Regulaciu Sietovych Odvetvi)
    pomoc. Tiez bude dobre napisat staznost na SOI (Slovensku Obchodnu Inspekciu). Treba ich bombardovat, aby s tymi gaunermi nieco robili.
    Nam to velmi pomohlo. Naprv chceli (RWE Gas) moju starku oklamat o niekolko stoviek euro. Zamerne neprehladne uctovnictvo,
    miesanie poloziek, ktore spolu nesuvisia a nezapocitavanie preddavkovych platieb.
    Ked napriek nasim reklamaciam a staznostiam neboli ochotni predlozit prehladne vyucotvanie so spravnou vyskou faktury,
    dali sme pripad na URSO.

    Ten uznal nasu staznost, bola urcena spravna vyska faktury a navrhli sme, aby starkej RWE vystavili splatkovy kalendar.
    Lenze pirati RWE GAS si uzmysleli, ze si uplne partizansky bez akejkolvek diskusie zmenia vysku preddavkovych platieb
    na 215 EUR z povodnych 90. (co to asi urobi s rozpoctom dochodkyne ??!!) Takto si myslia, ze bez dokumentacie a bez
    poriadneho uctovnictva cucnu mojej starkej z dochodku poriadnu sumu. Urcite si brusia zuby, ze tie prachy zaonacia aby
    sa v tom nikto nevyznal (presne tak to robia uz niekolko mesiacov) a zostane im poriadna korist. Ked sa nebranite, zoberu
    Vam vpohode vsetky uspory. A este sa nehanbia drzo sa vyhrazat. Teda az pokial sa neodvolate na URSO ;-)

    Najprv slubuju 12% zlavy oproti SPP, ale ked na to pride, tak cicaju - najma od dochodcov (vek maju v zmluve), o ktorych predpokladaju,
    ze nevedia ratat.

    Prec prec od nich, takychto treba z nasho uzemia vykopat.
    Ked ich nevedia (alebo nechcu) stupit na krk z nasich dani platene urady, tak ich musime stopnut my obcania poriadnym bojkotom.

    Ak nahodou ste u RWE, vrelo Vam doporucujem zmenu:

    Zmente svojho dodavatela plynu:
    http://www.dodavateliaplynu.sk/zmena-dodavatela-plynu-vypoved-zmluva.php

    Tu si mozete najst vyhodneho dodavatela:
    http://www.vyhodnaenergia.sk/plyn

    P.S. Doporucujem Vam (najma pokial bude zmluva pisana na dochodcu) utajit vek odberatela. Na nasich starkych si takyto gauneri radi zgustnu.
    Podla zakona o ochrane osobnych udajov na to mate pravo. A nedajte sa odradit, ak vam slecinka povie, ze bez toho sa neda zmluva uzavriet. Skuste jej navrhnut, ze v takom pripade sa obratite na konkurenciu, kde sa taka zmluva DA uzavriet aj bez prezradenia citlivych udajov, ktore su btw. chranene zakonom. Uvidite ten mily fejsik a ako rychlo sa da zmenit nazor, ked ide o prachy.

    OdpovedaťOdstrániť