štvrtok 18. marca 2010

Kto volí SaS Richarda Sulíka volí Smer

Rišo Sulík ktorý spolu so snemom SaS schválili že nepojdu do kolalicie zo Smerom,tento krok urobili ako velmi účinný marketingový tah,aby velmi účinne oklamali voličov tradičných pravicových stran a odoberali im voličov,pričom ide v praktickej rovine iba o prazdné gesto,lebo po volbach ten istý snem môže schvalit že nie je iná možnost ako ist zo Smerom ktorý bude ochotný podporit modifikovnú formu odvodového bonusu,tento scenar je pripravený v zakulisných planoch pod kuratelou Penty a dalších sponzorov Smeru.Všimajte Smer ide tvrdo po krku SDKU,občas KDH,ale Richarda Sulíka a jeho SaS necháva na pokoji,teraz je výnimka lebo už začal pokles preferencií SaS,tak figúrky dali podnet na stihanie Sulíka,aby zase pozdvihli jeho preferencie a nenecháva sa nič na nahodu,nasdil sa Krajcer,teraz stíhanie a su pripravené prípadne dalšie kroky,skratka Sulík musí zo SaS byt v parlamente za každú cenu,lebo tak rozhodli sponzori Smeru.Kým poskok Fico útočí na SDKU zlava,SaS dostala všetky prostrietky a možnosti sponzorov na predstieraný pravicový atak na hlasy voličov.V podstate ide o to vyšachovat SDKU z možnosti ovplynovat politiku,lebo mnohým mecenašom Smeru začali byt nepohodlný svojím odhalovaním škandalov a kšeftov súčasnej vlády,takisto sa chcú zbavit nenasytnej konkurencie v pozadí SNS a HZDS.Další útok je zakerne vedený proti KDH,ked táto strana je obvinovana z toho čo sa chystá urobit SaS,čiže z buducej koalície zo Smerom.Odvodový bonus je absolútne totalnou témou SaS,ktorý je stavaný lavicovo,decimujúci strednú vrstvu ,z velmi výraznou podporou ludí neaktivných  trvalo na podporach a davkach,totalne demotivačný,pričom je jasné že takto nemôže byt prijatelný pre pravicové strany KDH a SDKU a to je pripravená zamienka pre to aby snem strany SaS po predom neuspešných rokovaníach a zamienkou odvodového bonusu prijme rozhodnutie a prehodnotí spolupracu a vytvorí koaliciu zo Smerom,takže sa bude dalej kradnút a šafarit na úkor strednej vrstvy.Rišo Sulík v kruhu svojích verných sa preriekol že tento scénar bol dohodnutý ked ešte pôsobil na ministerstve financií pri Počiatkovi.Takže hlasy pre SaS sú hlasy pre Fica a Smer,pre predražené tendre,afery,šafarenie a štatné zakazky v prospech Penty a dalších sponzorov politickej scény SR.

16 komentárov:

  1. Možno by som ešte dodal ďalší podpásový ťah SaS. Niektorý ste počuli o občianskom združení " Obyčajný ľudia ". Celkom trefné komentovanie škandálov terajšej vládnej koalície každý týždeň popri reklamách a inzerátoch na regionálnej úrovni. Vedené p. Igorom Matovičom. Po čase až jednostranne zamerané a s podtónom získať si čo najväčšiu základňu na základe pocitu nespravodlivosti. Skutočný obyčajný človek si povie, konečne niekto s férovým prístupom, etikou.
    Až na pár veci:
    1. Pán Matovič niekedy pred pol rokom opisoval obavy s toho že nebude môcť pokračovať v publikovaní pretože terajšia vládna garnitúra mu to asi zatrhne. Avšak sa nič nestalo. Dal som si námahu a zistil som že p.Matovič je výhradný majiteľ vydavateľstva regiaPress,ktoré dané noviny vydáva, takže akékoľvek obavy bola cielená manipulácia a hra na city.
    2. Rozbehlo sa zbieranie podpisov a pripravovanie referenda s veľkými plánmi na obnovenie dôstojnosti v politike. Rozsah bol niekde na úrovni 20 - 25 otázok čo podľa mňa bolo od začiatku odsúdené na neúspech. Dnešný výsledok je že sa ani neiniciovalo.
    3. V predposledne zverejnenom článku p. Matovič oznámil že ani združenie sa mu nepodarilo založiť a zistil že to nieje najlepší nápad a že všetkým obyčajným ľuďom doporučuje, kvôli tomu aby sa ich hlas neprepadol voliť SaS. Pretože sú nový,s pokrokovými myšlienkami, hlásajú slobodu a solidaritu o ktorú hlavne ide a nemajú v základni nikoho z komunistickou minulosťou. A samozrejme s čistej pokory prijal miesto na kandidátke SaS, podľa jeho želania posledné miesto. Podľa mňa priamy ťah dostať sa do parlamentu krúžkovaním na volebných lístkoch.
    4. No a to ho oslovil Richard Sulík asi týždeň pred oznámením kandidátky - tak to definoval p.Matovič. Nezdá sa mi žeby strana skladala kandidátku týždeň pred oficiálnym zverejnením, ale možno sa mýlim.

    Takže v princípe p.Matovič a aktivita "Obyčajní ľudia" nie je iný a iná než tí ktorých kritizoval, čo je terajšia vládna koalícia a podľa mňa ide o účelovú aktivitu získať frustrovaných voličov a tých čo zvažujú nevoliť. Takže iný typ politického marketingu SaS.

    Určite ma neprekvapí keď sa SaS spojí so Smerom a bude ďalej slúžiť záujmom sponzorských organizácií než záujmu svojich voličov.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Som zvedavy ci sa oznacis za somara, ked sa tieto tvoje paranoidne predpovede po volbach nevyplnia a okomentujes tento svoj "bystri vhlad do reality" ako totalne slepy a mimo.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Po volbach ten isty snem nemoze zmenit rozhodnutie, lebo ten isty snem sa po volbach stretne az cca o 8 mesiacov neskor. V marci 2011. Takze tak, a prestante tu blabolit vase zavadzajuce demagogie.
    "figúrky dali podnet na stihanie Sulíka,aby zase pozdvihli jeho preferencie" ... trpite silnou paranojou? strasna demagogia...
    "lebo tak rozhodli sponzori Smeru" dalsia demagogia, na com ficite?
    atd.. atd...
    Demagógia...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Snem zvolava predsedníctvo,uražky nie sú argumenty a kedže nie ja ale Sulík je za legalizaciu marihuany tak je otazné kto na čom fičí,demagogia je ak v zadlženom zdravotníctve a dôchodkovom systéme che niekto znižovat odvody,slubovat bonusy a pritom vyrovnaný rozpočet,pritom všetkom tvrdit že každý na tom získa tak toto je totalná demagogia,vašim reakciam sa nedivím,pravda bolí a kde nie sú fakty a argumenty tam sú invektívy,pada aj maska slušnakov

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Legalizácia marihuany? Kto je za legalizáciu pre boha?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Další útok je zakerne vedený proti KDH,ked táto strana je obvinovana z toho čo sa chystá urobit SaS,čiže z buducej koalície zo Smerom. - Takže vy ste si istý tým že SaS sa chystá do koalície so Smerom. Chcem dôkazy...

    Odvodový bonus je absolútne totalnou témou SaS,ktorý je stavaný lavicovo,decimujúci strednú vrstvu ,z velmi výraznou podporou ludí neaktivných trvalo na podporach a davkach - a toto je len dôkaz že ste odvodový bonus vôbec nečítali ;)

    čo takto verejná stávka o fľašu MOET&CHANDON Dom Pérignon Brut vintage 1999 0,75 l

    Ja vravím že SaS nepôjde do vlády so smerom, pretože sa nenájde väčšina v SaS, ktorá by túto koalíciu odhlasovala...

    Vy tvrdíte že SaS pôjde do vlády so Smerom.

    Prijímate?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. S uvedenym blogom vrcholne nesuhlasim, ako clen SaS.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No jasné že členovia SaS nesúhlasia s blogom,ani ja z jich blogmi nesúhlasim a čo sa týka ob,tu je analýza http://frantisekpavlik.blog.sme.sk/c/221815/Myty-a-legendy-o-Odvodovom-bonuse-OB.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. a k tomu zakulisiu vzniku SaS,kto prišiel ako posila-Krajcer z Jojky.Kto stojí za tv JOJ?A kolaícia zo Smerom,nebol to nahodou Váš Sulík,ktorý sa vyhražal že ak nebude pravicovými stranami prijatý OB,tak nebude koalícia s nimi,tak ak nie s nimi tak zo Smerom,samozrejme že OB,je tak stavaný že logický nemôže byt pre pravicu prijatelný,treba nielen čitat,ale aj zobrat kalkulačku a počítat,ak je pravicový program tak už by z ficovej strany boli nejaké odozvy,len SaS nechavá na pokoji,ak bude vedenie chciet všetko sa môže zmenit,dôkazy sa nukajú same,ale sú tu aj voliči ktorý môžu všetko zmenit,lebo prichadzajú volby v oklitých krajinách

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Rapáčik.. beriete moju ponuku na stávku? A viete prečo sú mýty a legendy mýtami a legendami? pretože ich pravosť je neoverená a sú to iba reči typu poznám chlapíka čo pozná chlapíka čo niečo počul.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ak trváte na stávke tak stavím svoj prvý odvodový bonus a to nasledovne ak strana SaS dosiahne spolu s KDH, SDKú, Most - híd, SMK väčšinou v parlamente a pristúpi na kompromisi pre vytvorenie pravicovej koalície týchto strán venujem vám svoj prvý odvodový bonus. A k tomu pripojím ospravedlnenie na tomto blogu. Ak strana SaS vytvorí v horizonte najbližších 5 rokov akúkoľvek formu koalície so stranou SMER, na parlamentnej a vládnej úrovni, prípadne tichou podporou bude nápomocná strane SMER tak mi pošlete tú fľašu šampusu.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tieto vaše hlúposti ma nudia.. to ako keby sme sa stavili keď vyletím na mesiac vyhrám ja ak na mars vyhráš ty.. stávka je koalícia so smerom .. áno - nie a niekto musí vyhrať tie vaše podmienenia sú hlúposti a nie je 100% že niekto vyhrá..

    OdpovedaťOdstrániť
  13. vaše napady sú genialné iné sú hluposti,ma nudia útoky bez faktov a argumentov,podmienky sú jasné,asi ta vaša odpoved je jasná,takže asi velmi málo verite svojej sas,azda nebudem zodpovedat zato ak súčasná koalícia získa dostatok mandatov,vec je jasná,takisto je jasné že som jasne povedal že prehravám ak do piatich rokov sas nevytvorí,alebo nepodporí v parlamente koalíciu zo Smerom,z toho je jasné že niekto musí vyhrat,nuž ked niekto si neverí,tak bude hladat vyhovorky,najprv svaly,potom trapné výhovorky,nejde o nekonečný vesmír,ide o jasné pravidla,časový horizont je jediným limitom,ale niekto sa zlakol

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja verím SaS a tvrdím že koalíciu so Smerom nevytvoria.. vy vravíte že áno tak sa stavme a je to.. nepodmieňujte to hlúposťami ako "ak strana SaS dosiahne spolu s KDH, SDKú, Most - híd, SMK väčšinou v parlamente a pristúpi na kompromisi pre vytvorenie pravicovej koalície týchto strán venujem vám svoj prvý odvodový bonus."

    čo to je za stávku? stávka je áno - nie

    OdpovedaťOdstrániť
  15. prehravám ak do piatich rokov sas nevytvorí,alebo nepodporí v parlamente koalíciu zo Smerom-časový horizont je daný kvôli tomu že politické ciele,strategia a zamery sa neplnia za par mesiacov,je to optimalný časový horizont na odkrytie kariet-takže je tu ano alebo nie,pri stavke asi ma aj druha strana pravo vyjadrit sa k podmienkam,ak tak veríte tejto strane čas by nemal byt problem,iba ak dalšia výhovorka

    OdpovedaťOdstrániť
  16. za 5 rokov?? koalícia sa vytvára po voľbách tak prečo tých 5 rokov? nebudem čakať na svoju fľašku 5 rokov.

    OdpovedaťOdstrániť